Story shopping groznica u Uscu

May 02, 2012 Venoma 1 Comments



Povodom trećeg rođendana Ušće shopping centra, najsrećniji posetioci dobiće tri putovanja od sedam dana za dve osobe. Svečanom dodelom poklon putovanja u pravoj fešti biće obeležen završetak rođendanskog meseca petak, 4. maja u 20.30 u holu šoping centra.
 
Fenomenalni popusti i do 70 odsto u okviru Story Shopping groznice biće na raposlaganju posetiocima od 17 do 22 časa
 
Od 19 časova svi zainteresovani moći će da učestvuju u Ušće Eurovision karaoke takmičenju i tako osvoje brojne vredne nagrade, ali i da uvesele prisutne posetioce.
 
Za nezaboravan program i nesvakidašnjiu rođendansku žurku pobrinuće se bend raznolikih muzičkih stilova i prepoznatljivog zvuka bras sekcije Gruvlend sessions /Zemlja gruva koja nastupa u 17 časova i sve popularniji bend Gitarsi, koji će nastupati u 21 čas.

...I tako je dragi moji najavljena još jedna shopping senzacija u Beogradu, tačnije u Ušću. Taman kao malo zagrevanje za rasprodaje koje naš tek čekaju. Očekujem ogromnu gužvu, popuste koji variraju od radnje do radnje, ljude koji kupuju kao da im je to poslednje... Sve standardno. Osim ovih karaoka, to pretpostavljam da će biti veoma zanimljivo :D

Svraćate li u Story shopping ovog petka? Ili još nije došlo vaše vreme za kupovinu?

Do sledećeg posta, vaša Venoma


1 comment: